Laten doen

Geen groene vingers, geen tijd of gewoon het zekere voor het onzekere nemen en uw dak door ervaren professionals aan laten leggen? Geen probleem bij Groendakbrabant.nl! Onze ervaren medewerkers leggen daken aan door heel Nederland. Wij komen graag persoonlijk langs om een offerte op te maken voor uw groendak. Vul onderstaand formulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Hoe gaan we te werk:

  1. Opmaken voorlopige offerte:
    Op basis van de aangeleverde wensen en afmetingen maken we een berekening van de benodigde materialen. Het project wordt met de installateur besproken en een eerste globale offerte wordt naar u toegestuurd.
  2. Bezoek en bespreken offerte:
    Vaak is een bezoek van de installateur noodzakelijk om een gedetailleerde offerte te kunnen opmaken en om in te schatten of het dak geschikt is voor een groendak en of het dak goed bereikbaar is. Hierna maken we een planning voor de aanleg van uw groendak.
  3. Oplevering en eindafrekening:
    Na de oplevering van het groendak ontvangt u een factuur van de installateur en kunnen we bespreken of er wel of geen vervolgonderhoud gewenst is.

 

 Vrijblijvende offerte aanvragen

 Andere daken op aanvraag.
Platdak tot 10°Schuindak tot ± 35°


m² = lengte x breedte dak


1e, 2e of 17e verdieping bijv.

 

 

Welkom op de website van Groendakbrabant.nl, uw groendak leverancier bij uitstek. De site is nog niet geheel operationeel echter achter de schermen zijn we wel druk bezig met het uitleveren van sedumdaken. Stuur ons gerust een bericht via de contactpagina. Sluiten